- 500 g rybího filé
- 2 čerstvé zelené papriky
- 3 svazečky ředkviček
- 2 lžíce sójové omáčky
- 3 lžíce citrónové šťávy
- 2 lžičky cukru
- špetka Glutasolu
- 2 lžíce strouhaného křenu
- 1 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce dezerního vína
- 1 lžíce oleje
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)