Není nad to, když jíme něco, co nám opravdu chutná, a zároveň to dělá dobře našemu organismu. Ideální kombinace. Do této skupiny potravin patří i náš oblíbený a tradiční chléb.
Každý z nás si určitě někdy položil otázku, jak se vyznat v tak obrovském množství typů chleba. Nejdůležitějším parametrem je samozřejmě naše chuť, co máme rádi a co preferujeme, ale i přesto, jak si vybrat lahodný a přitom kvalitní chléb plný zdraví prospěšných látek, minerálů a vitaminů? A co je vlastně důležité při jeho výběru?
Podívejte se na naše video o tom, jak si vybrat ten nejkvalitnější chléb. A také čtěte náš web akademiekvality.cz, kde se dozvíte ještě více informací o chlebu a dalších kvalitních potravinách.
A při nákupu sledujte značky kvality na obalech potravin. Ty vám zjednoduší výběr. Jedná se např. o Klasu, Regionální potravinu, „biozebru“, Evropské logo pro ekologickou produkci nebo Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP).
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)