Babinet.cz  /  Magazín  /  Život a vztahy  /  MISS INTERNET 2006

MISS INTERNET 2006

Redakce Babinet

Největší internetová soutěž krásy už zná svou vítězku!

Česká republika má novou Miss Internet 2006. Největší internetová soutěž krásy na českém webu už zná svou vítězku – v sobotu 25. listopadu se jí stala devatenáctiletá Nikol Moravcová z Prahy. I. Vicemiss se stala jednadvacetiletá Barbora Sunkovská z Loun a II. Vicemiss získala dvacetiletá zrzka Darina Klepáčová z Frýdku Místku.

„Naše soutěž je specifická tím, že otevřená všem dívkám i ženám bez omezení a je vidět, že normálním lidem, kteří pro dívky na internetu hlasovali, se líbí malé zrzky s rovnátky, vysoké blondýnky i prsaté brunetky,“ říká výkonný ředitel soutěže Miss Internet 2006 Kája Pavlíček.

V publiku zasedla i nejstarší přihlášená účastnice, Magdalena Vyoralová z Prahy (43 let), která celý večer s napětím sledovala. „Tato soutěž je skutečně jedinečná tím, že dává příležitost všem. Krása není o plastice, ale o rozmanitosti a tady je to vidět a je to především oceněno,“ říká Magdalena Vyoralová.

Během večera byly zvoleny ještě tři mimořádné ceny: Miss Internet Sympatie 2006, kterou volila porota v průběhu večera – vítězkou této ceny se stala dvaadvacetiletá Barbora Břachová z Prahy.

Novináři v průběhu sobotního večera zvolili svou Miss Internet Press 2006 – a tou se stala opět Nikola Moravcová.

Miss Internet čtenářů 2006 – cenu deníku Šíp vyhrála nejmladší z finalistek – čerstvě šestnáctiletá Klára Mikušková z Prahy.

V odborné porotě zasedli kromě krásné Inny Puhajkové také topmodelka Martina Dvořáková, Tvář Evropy 2005 Justin Valeš, zpěvák Viktor Dyk, moderátorka Štěpánka Duchková, Zuzana Rosáková nebo astrolog Milan Gelnar, který i správně předpověděl dle hvězd vítězku soutěže. Během večera zazpívala i Bára Basiková.

MISS INTERNET 2006 Nikola Moravcová vyhrála rok připojení k internetu zdarma, exotický zájezd, dárkové balíčky kosmetiky, šaty od návrhářka Marie Copps v hodnotě 30 tisíc, letenky od Sky Europe, doživotní zásobu kondomů Durex a spoustu dalších cen...

Přinášíme vám i exkluzivní rozhovor s Nikolou Moravcovou – Miss Internet 2006.

Na webu soutěže www.miss-internet.cz budou během dnešního dne k dispozici fotografie a rozhovory s dalšími vítězkami. K dispozici je již rozhovor s Innou Puhajkovou!!!

Sympatická devatenáctiletá blondýna Nikola Moravcová a novopečená MISS INTERNET 2006 o sobě říká, že je: „svá, jedinečná a originální – prostě všechno, jen ne obyčejná!“ Její profil si můžete prohlédnout na této adrese:

http://www.miss-internet.cz/content.php?pid=4&id=571

O Nikole Moravcové se dá říct mnoho – jen ne to jediné – že ji lze přehlédnout nebo přeslechnout. 180 centimetrů vysoká blondýnka s výrazným hlasem a ještě méně přeslechnutelným smíchem na sebe strhávala pozornost už od samého počátku soutěže...

Jaké bylo tvé vítězství? Co jsi cítila, když přečetli tvé jméno?

V této souteži se opravdu nedalo v nejmenším předpokládat jestli to budu právě já. Internet stejně jako celá soutěž je dost nepředvídatelný a tak bylo příjemným překvapením mé vítězství a i titul MISS INTERNET PRESS 2006.

ala jsi to nebo jsi měla nějaký svůj tajný tip mezi ostatními dívkami?

Měla jsem dva tipy ale ani jeden mi nevyšel. Můžu jen prozradit, že to byly také blondýnky a moc fajn holky!

budeš teď dělat? Myslíš, že nastanou v tvém životě nějaké změny?

Určitě, dokonce už nastávají. Dostala jsem nabídky předvádět svatební šaty pro známé módní návrhářky Valentinu Armandi a Marii Copps, a také jsem získala spoustu nových známých a kontaktů.

se ti líbila atmosféra večera?

Atmosféra byla mezi námi finalistkami moc příjemná jak během večera, tak i při celodenních přípravách. Myslím, že nejen já jsem si večer moooc užila!

ým jsi své vítězství oslavila?

S nejbližšími a potom na diskotéce, kde jsem potkala Innu a našeho ředitele Káju Pavlíčka, ale potom náročném dnu jsem byla tak unavená, že jsem šla spát "celkem" brzo:-)

ik bylo gratulantů?

Potěšilo mě, že dost... dokonce i od lidí, které jsem nikdy neviděla a to potěší dvojnásob.

Byla mezi finalistkami cítit nervozita při finálovém večeru nebo to byla spíš "pohoda"?

Byla to JENOM pohoda, alespoň takový jsem z toho měla pocit. Spíš jsme si to s holkami užívaly, než se stresovaly, a to se mi na tom celém finále - kromě výhry samotné samozřejmě - líbilo nejvíc.

Jsi šťastná?

Jde o to, co si kdo představí pod pojmem štěstí. Pokud to má být výhra a získání nových zkušeností a zážítků, pak ano... jsem štastná, že jsem tohle všechno měla možnost prožít a seznámit se s tak skvělýma holkama jakými všechny finalistky bezpochyby byly! A tímto bych chtěla holkám popřát hodně štěstí a úspěchů v životě!

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz