Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Inspirace na trendy podzimní manikúru 2024

Inspirace na trendy podzimní manikúru 2024

3.9.2024 - redakce Babinet.cz

Léto se pomalu chýlí ke svému konci, a tak se pojďme společně naladit na podzimní vlnu. A to nejen v rámci módy a líčení, ale také manikúry. Aneb nenechte nic náhodě a vkročte do nové sezony s perfektně upravenými nehty. Připravili jsme si pro vás inspiraci na nejžhavější trendy manikúru pro podzim 2024.

 

Perleťový efekt

Nechme si ty nejžhavější novinky až na samotný konec a začněme starou dobrou klasikou. I nadále totiž zůstává in trend, který do světa vypustila modelka Hailey Bieber, tedy nehty s perleťovým efektem. Největší boom má sice tato manikúra již za sebou, i nadále se ale drží na předních příčkách oblíbenosti. Perleťový efekt není třeba aplikovat pouze na neutrální základ, jako to dělala právě Hailey, ale sluší i tradičním podzimním tónům, které tak okamžitě povýší na vyšší úroveň.

manikura 2024

foto / Freepik

Nehty připomínající espresso

Ani další trend není žádnou převratnou novinkou. Jeho popularita však s nástupem podzimu rovněž nemizí, naopak. K chladnému období se hnědé nehty perfektně hodí. Záleží pouze na vás, zda vsadíte na jeden neutrální hnědý odstín nebo si s podzimní manikúrou vyhrajete a na každý nehet aplikujte jinou hnědou. Hnědá k podzimu prostě patří a není tomu jinak ani v případě úpravy nehtů.

Tradiční podzimní barvy

Hnědou to určitě neskončí. Populární budou i další typické tlumené barvy, jako je především khaki zelená a vínově červená. Tyto odstíny jsou podobně jako již zmíněná hnědá pro podzimní měsíce jako dělané, neboť jsou nenápadné, elegantní, ale zároveň vašim rukám dodají žádoucí šmrnc. Skvěle budou jistě ladit i k trendy podzimním outfitům.

Aura nails: Největší hit podzimu 2024

A teď to nejlepší. Jakmile se na sociálních sítích, kde vzniká většina trendů, objevil nehtový design s názvem Aura nails, ihned získal obrovskou popularitu napříč celým světem.

Tento stylový nail art je charakteristický tím, že uprostřed nehtu je centrální barva, která plynule směrem k okrajům přechází do jiného barevného odstínu. A skvělé je na tomto trendu mimo jiné také to, že ho jednoduše vytvoříte i doma. Nalakujte si nehty svým oblíbeným lakem, nechte ho zaschnout a následně vezměte stín na oči. Pomocí malého štětečku aplikujte stín doprostřed nehtu a opatrně ho rozpracujte tak, abyste docílila požadovaného efektu. Hotový design nezapomeňte zafixovat vrstvou průhledného laku a nechte zaschnout. Případně navštivte svou manikérku a ta vám jistě vykouzlí ještě profesionálnější výsledek.

 

napsala Dana Klementová

Zdroj: https://cz.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=autumn%20nails%202024%20trends&eq=autumn%20nails%202024&etslf=8958

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

hitclubreisen
5.9.2024 17:02

Z

clb8myy1
7.9.2024 07:34

sg0jdjfdbhj

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz