Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Zpříjemněte si život sladkým zákuskem. Šéfkuchař restaurace Pálffy Palác Club Martin Blažek doporučuje jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone, delikátní specialitu, jejíž příprava není nijak náročná.
Pokud máte zahrádku, pak budete určitě potřebovat kompost. Ono mít popelnice na bioodpad je pěkná věc, ale...
Ne každý má v lásce roční období, které na nás co nevidět udeří v plné...
Léto za sebou nadobro zavřelo dveře a s nadcházejícími chladnějšími a kratšími dny...
Prvními jarními květinami, které na jaře vidíme, jsou cibuloviny. Za první barvy, které se po...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)