V brněnské restauraci U Kastelána vám od středy 24.5. do soboty 27.5. 2006 nabídnou Degustační menu Jiřího Nedorostka. Vychutnat si mimo jiné můžete Lisovanou terinku z uzeného kolena, prokládanou husími játry a sušenou meruňkou, Halibuta pošírovaného v zeleninovém nage s bílou smetanovou pěnou, Grilovaný jehněčí hřbet s bílou fazolí a lanýžovým olejem, servírovaný s bramborovým fondantem nebo Želé z lesních jahod a šampaňského s bazalkovým sorbetem a malým překvapením. Cena menu činí 800 Kč.
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)