4 plátky anglické slaniny, 250 g brambor, 2 lžíce mléka, 30 g másla, 2 plátky ananasu, 30 g cukru, sůl
Z brambor připravíme kaši obvyklým způsobem. Pečící misky vymažeme máslem. Do každé mísky vložíme opečenou anglickou slaninu a pokryjeme kaší.
Svaříme jemně nakrájený ananas s máslem, cukrem a špetkou soli. Na každou porci přidáme trochu připraveného ananasu a pečeme v troubě 15 až 20 minut.
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)