- 800 g fenyklu
- 1 střední cibule
- 4 lžíce olivového oleje
- sušený fenykl (jádra)
- koriandrová semínka
- mořská sůl
- černý pepř
- 1 malá konzerva loupaných rajčat
- 1/2 šálku smetany
- 2 snítky kadeřavé petržele
- 3 lžíce citronové šťávy
- 100 g strouhané brynzy
- 4 lžíce strouhanky (nejlépe z celozrnných housek)
Fenyklový nákyp se sýrovou kůrkou
Další recepty
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)