Babinet.cz  /  Recepty  /  Candát bača

Candát bača

22.11.2005 - Redakce Babinet
  • candát
  • 1 citron
  • 1 vejce
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 1/8 másla
  • 4 lžíce strouhaného ovčího sýra
  • mletý pepř
  • sůl
  • rajčata
  • paprika
  • okurky
Z půlek candáta vykrojíme páteř a maso nakrájíme na porce. Opepříme je, osolíme, pokapeme šťávou z citronu a necháme několik minut odležet. Porce obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a osmažíme na másle. Porce ozdobíme nakrájenými rajčaty, paprikami, okurkami a posypeme strouhaným ovčím sýrem.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz