Babinet.cz  /  Recepty  /  Červený husar

Červený husar

22.11.2005 - Redakce Babinet
  • 4 porce kapra
  • sůl
  • pepř
  • citronová šťáva
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce oleje
  • 1/2 hrnku červeného vína
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 bobkové listy
  • 1/2 citronu
  • 1 kapie
  • masový vývar
Porce kapra osolíme, jemně posypeme pepřem, zakapeme citronovou šťávou, poprášíme moukou a prudce opečeme na obou stranách v rozehřátém oleji. Podlijeme vínem, přidáme kečup, bobkový list, na nudličky nakrájenou kapii, přiklopíme a udusíme do měkka. Během pečení stále podléváme vývarem. Krátce před dokončením přidáme plátky citronu.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz