- 750 g masitých brambor
- 3 stonky rozmarýnu
- 4 lžíce olivového oleje
- mořská sůl
- 1 svazek polévkové zeleniny
- 1 malá cibule
- 1 svazek zelené petrželky
- 1/4 l suchého bílého vína
- 1/8 l vody
- 1 lžíce bílého vinného octa
- 4 pstruzi
- sůl
- bílý pepř
- 1 plátek citronu
- 1 lžíce másla
- 1 lžíce kaparů
Pstruh na víně
Další recepty
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)