- 2 pstruzi
- 40 g másla
- sůl
- 4 střední jablka
- 2 lžíce citronové šťávy
- 2 cibule
- 20 g másla
- 250 ml bílého vína
- pepř
- sůl
- 3 lžíce strouhaného křenu
- 2 lžíce bílého jogurtu
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)