- 1,5 kg jehněčí pečeně
- 1/8 l čirého masového vývaru (instantního z kostky)
- 150 g zakysané smetany
- 50 g ztuženého tuku
- 1 1/2 lžíce hořčice (středně ostré)
- 2 lžičky škrobové moučky
- 2 stroužky drceného česneku
- 2 lžičky tymiánu
- 1 lžička oregana
- 1 lžička drceného rozmarýnu
- po 1 lžičce bazalky a šalvěje
- sůl
- pepř
Jehněčí pečeně v bylinkovém kabátku
Další recepty
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)