Skotský koláč
200 g jehněčího masa, 1 cibule, 1/2 celeru, 1 mrkev, 250 g vařených brambor, 100 g žampionů, 100 g řapíkatého celeru, 50 g čedaru, 5 stroužků česneku, worchester, 50 g rajčatového protlaku, sůl, tymián, řeřicha, pepř, olej
Na oleji osmahneme jehněčí maso, přidáme na jemné kostičky cibuli, celer, mrkev, žampiony, řapíkatý celer, česnek, dále přidáme protlak a koření. Dusíme asi 20 minut.
Směs vložíme do pekáčku, navrch dáme ušťouchané brambory a pečeme 30 minut. Poté posypeme strouhaným čedarem a ještě zapékáme.
Další recepty
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)