Skopové maso zapečené s kapustou
500 g skopového masa, 500 g brambor, hlávka kapusty, mrkev, petržel, malý celer, několik stroužků česneku, tuk a sůl.
Maso a brambory nakrájíme na kostky, zeleninu na nudličky. Vymastíme kastrol, vložíme do něj vrstvu masa a osolíme. Pak následuje vrstva kapusty, brambor a kořenové zeleniny. Všechny vrstvy solíme, vrchní navíc posypeme jemnými plátky česneku a pokapeme rozehřátým tukem. Do kastrolu pak nalijeme vodu tak, aby byly všechny vrstvy téměř potopeny. Dusíme do změknutí masa.
Další recepty
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)