Babinet.cz  /  Recepty  /  Skopové maso zapečené s kapustou

Skopové maso zapečené s kapustou

6.3.2008 - Redakce Babinet
500 g skopového masa, 500 g brambor, hlávka kapusty, mrkev, petržel, malý celer, několik stroužků česneku, tuk a sůl. Maso a brambory nakrájíme na kostky, zeleninu na nudličky. Vymastíme kastrol, vložíme do něj vrstvu masa a osolíme. Pak následuje vrstva kapusty, brambor a kořenové zeleniny. Všechny vrstvy solíme, vrchní navíc posypeme jemnými plátky česneku a pokapeme rozehřátým tukem. Do kastrolu pak nalijeme vodu tak, aby byly všechny vrstvy téměř potopeny. Dusíme do změknutí masa.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz