Dušené maso se zelenými fazolkami
3/4 kg kozího masa, 1/2 kg hovězího masa, 2 plechovky zelených fazolek, 1 menší cibule nakrájená na kostičky, 1 hovězí bujón, na špičku nože mletý hřebíček, 3 velké lžíce oleje 5 malých brambor, 1 lžíce rajského protlaku, 1 stroužek česneku
Kousky masa vložíme jeden den předem do vody, aby se zmírnila slanost masa. Vodu vyměníme 2-3x a poté maso dáme do velkého hrnce společně s nakrájenou cibulí, rajským protlakem a olejem. Vaříme kolem půl hodiny, dle potřeby přidáme vodu a postupně do hrnce přidáme zeleninu, koření, brambory a vaříme do změknutí. Občas mícháme. Podáváme s rýží.
Další recepty
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)