Babinet.cz  /  Recepty  /  Vepřové kotlety po milánsku

Vepřové kotlety po milánsku

9.10.2007 - Redakce Babinet
4 vepřové kotlety, 4 lžíce oleje, 1 stroužek česneku, 2 paprikové lusky, sůl, mletý pepř, 1 lžíce rajského protlaku, hovězí vývar. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách opečeme na oleji a vložíme je do ohnivzdorné misky.
Do oleje, na kterém jsme opékali maso, dáme drobně nakrájený česnek, na proužky nakrájené papriky a krátce osmahneme. Zalijeme rajským protlakem zředěným trochou vývaru, povaříme a přilijeme na kotlety, přiklopíme a dusíme asi půl hodiny v troubě.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz