Máte rádi knedlíky? Pokud ano, tak vám dneska přináším specialitku, kterou jsou knedlíky od našich západních sousedů. Recept je od naší známé...
Zpět na článek-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pravé německé klose se dělají ze strouhaných syrových brambor. Ty se pak zbaví škrobu buď v lisu, nebo v odstředivce. Do této hmoty se naleje horká voda a teprve potom se přidá asi třetina vařených brambor. Do koulí dávám opečené kostky housky. Je to docela pracné a zabere dost času a musí se to vychytat a ne vždy se to povede, ale když jo tak si je určitě zamilujete. Rozhodně mi věřte, že pouze z vařených brambor to nemá s německými klose vůbec nic společného. Vláďa
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.