Správný recept tohoto pokrmu je svíčková na smetaně , kdy jde o typický recept české kuchyně. Jedná se o hovězí pečeni ze svíčkové, která je...
Zpět na článekKlasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Další recepty
-
Lahodná domácí šunková pěna. Rychlá a snadná svačina už z dob našich babiček
Domácí šunková pěna je skvělou volbou pro rychlou a chutnou svačinu nebo pohoštění. Znáte snad...
-
Netradiční houbová polévka s bílým vínem a muškátovým oříškem
Tato netradiční houbová polévka je skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a připravit něco...
-
Neodolatelné čokoládové pokušení aneb suflé, které musíte vyzkoušet
Čokoládové suflé je jedním z těch dezertů, které dokážou ohromit svou jednoduchostí a...
-
Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!
Pokud hledáte snadný recept, na který nepotřebujete mnoho surovin a zasytí vás, tak toto je ta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
200 ml octa a 3,5 citronu jsou nesmysl, autorka to spatne opsala z knizky nebo odkud to ma. Svickova bude velmi horka od duzniny, ( i kdyz ji peclive oloupete, citron ma duzninu i uvnitr) a kysela i kdyz budete ocet vyvarovat 10 minut. Nepozivatelne kyselohorke, max 2 lzice octa a stavu z pulky citronu!!! Musel jsem pridat mraky cukru a naredit mlekem aby se vubec dala jist! Varil jsem podle dalibora svickovou uz pred delsi dobou a byla super, jenze jsem recept stratil. .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.