Babinet.cz  /  Recepty  /  Vývar s kapustou a rýží

Vývar s kapustou a rýží

24.2.2006 - Redakce Babinet
  • 30 g másla
  • 2 žampiony
  • 20 g celeru
  • 20 g petržele
  • polovina malé kapusty
  • masový vývar
  • 3 lžíce rýže
  • sůl
  • mletý pepř
  • 100 g strouhaného sýra
Na másle podusíme očištěné a nakrájené žampiony, očištěnou a nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem, přidáme spařenou rýži, osolíme a opepříme a vaříme tak dlouho, až je rýže měkká. K polévce podáváme strouhaný sýr.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz