Babinet.cz  /  Recepty  /  Diabetické čokoládové tolary

Diabetické čokoládové tolary

15.11.2005 - Redakce Babinet
  • 120 g měkkého másla
  • 60 g ovocného cukru
  • 60 g sypkého diabetického sladidla
  • 2 vejce
  • 120 g pšeničné mouky
  • 120 g celozrnné pšeničné mouky
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • 2 lžíce kakaa
  • 70 g nahrubo nasekané diabetické čokolády
Tuk v míse ušleháme na pěnu. Přidáme ovocný cukr, diabetické sladidlo a vejce a vše zpracujeme mixérem na hustý krém. Mouku promícháme s práškem do pečiva a kakaem. Spolu s čokoládou vmícháme vařečkou do krému. Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Připravíme plech a dvěma lžičkami sázíme na plech malé hromádky těsta. Tolary pečeme v troubě asi 20 minut.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz