4 hlízovitě zhoustlé báze fenyklu po 150 g 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky 3/8 l kuřecího vývaru 1/8 l smetany ...
Zpět na článekFenykl v netradiční úpravě
Další recepty
-
Experiment v kuchyni aneb jak propašovat lilek na talíř
Občas narazíme na recept, který nás prostě chytí za srdce. A tohle přesně byl ten případ. Když jsem totiž...
-
Jak na perfektní pečené kuře? Citrón, česnek, bílé víno a tymiánová omáčka
Kuřecí maso patří mezi neoblíbenější suroviny v našich kuchyních. Jeho univerzálnost...
-
Kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mrkvovou nádivkou
V dnešním receptu se ponoříme do naší krásné historie a připomene si jeden z receptů...
-
Pečená svatomartinská husa jako od babičky aneb tipy a triky generacemi prověřené
Před námi je období plné podzimních slavností a oslav, které neodmyslitelně patří k...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.