Máme neděli, venku je tak nějak pošmourno, na pečení cukroví nám ještě nějaký ten den přece jen zbývá, a tak pokud nás honí mlsná je zde...
Zpět na článek-
Experiment v kuchyni aneb jak propašovat lilek na talíř
Občas narazíme na recept, který nás prostě chytí za srdce. A tohle přesně byl ten případ. Když jsem totiž...
-
Jak na perfektní pečené kuře? Citrón, česnek, bílé víno a tymiánová omáčka
Kuřecí maso patří mezi neoblíbenější suroviny v našich kuchyních. Jeho univerzálnost...
-
Kynuté svatomartinské rohlíčky plněné mrkvovou nádivkou
V dnešním receptu se ponoříme do naší krásné historie a připomene si jeden z receptů...
-
Pečená svatomartinská husa jako od babičky aneb tipy a triky generacemi prověřené
Před námi je období plné podzimních slavností a oslav, které neodmyslitelně patří k...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
u nás je opravdu moc oblíbený... už jsem vymyslela dokonce i zlepšovák... někdy se mi nechce dělat s krémem, tak jako alternativu dělám, že si den dopředu svařím 2 šlehačky (vařit se to celé musí minimálně 2 minuty za stálého míchání) s 2 čokoládami na vaření... když moučník vychladne, tak vyšlehám šlehačky - šlehačky musí být v lednici a nejlépe právě už den dopředu. Potřu moučník touto pařížskou šlehačkou a rovnou podávám... je to vynikající, chuť čokolády a višní je skvělá!
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.